måndag 21 juni 2010

Vad händer med flygplatsen i Ronneby om vänsterkartellen vinner?

Miljöpartiet har i sitt handlingsprogram klart uttalat att man vill onödiggöra allt inrikesflyg söder om Sundsvall förutom Gotland. Som bekant ingår Miljöpartiet i en vänsterkartell tillsammans med Socialdemokraterna och Vänsterpartiet. Vid ett eventuellt regeringsskifte kan således Miljöpartiet få stort inflytande på regeringspolitiken. Ronneby flygplats kan därmed vara hotad. Denna fråga har vid ett flertal tillfällen varit belyst i media dock har ingen kommentar kommit från den styrande konstellationen i Ronneby.

Med anledning av ovanstående har jag ställt följande frågor till kommunalrådet Jan Anders Palmqvist som jag hoppas han besvarar på nästa fullmäktige.

Vilka risker/ vilket hot ser Jan Anders Palmqvist för Ronneby flygplats framtid?

Vad händer om Miljöpartiets förslag blir verklighet?

För Jan Anders Palmqvist diskussioner med Miljöpartiet i frågan om framtiden för inrikesflyget i Ronneby?

1 kommentar:

  1. Varför satsar inte Miljöpartiet mycket tydligare på effektiviseringar, via automatiseringar/robotiseringar, som en väg till ett grönare samhälle? Vad i samhället är egentligen lyx att det görs av människor? Anställda som rest i Bil för att ta sig till det jobbet.
    Om inte s byter ut Mona så VILL de ju inte ens vinna, så vad skall man egentligen rösta på? På andra sidan finns ju Arrogans-partierna, som mest verkar mörka att enda anledningen till att deras politik skapat lugn för Sverige jämfört resten av Europa - är UTFÖRSÄLJNINGEN av Vin&Sprit som kortsiktigt gav ett lyft på ca 200mdkr för statskassan. Klart det är lättast att regera när man har sån extrabuffert... Det är ju egentligen först EFTER att de slutat sälja ut statliga bolag som det praktiskt visar sig om deras politik BÄR.

    SvaraRadera